Monday, January 19, 2009

aku hebat

masih dlm mood Israel Laknat - nak juga tahu samada Aerel Sharoon dah mampos ke blom? aku dgr dia masih koma - x abis2 lg kedia koma? tido aje, padan muka.. lantak la salah eja nama beliau..

aku forward kan meset dari roomate aku nih pd kwn2 yg lain - odd menulis ''Assalamu'alaikum, Please don't break or putuskan mail ni...keep on fowarding to ur friend insyallah, Allah aminkan doa kita 9:07 PM 1/16 Penasihat Majlis Agama Islam Johor, Datuk Nooh Gadot dipetik sebagai berkata: "Hukum memboikot barang AS kini jatuh WAJIB dan jika ada sesiapa yang tidak mahu memboikot maka hukum menyokong AS dan Israel ialah lawan bagi wajib, iaitu HARAM." Beliau menegaskan hukum wajib itu tepat kerana adalah jelas AS dan Israel kini terus degil, sombong, takbur, bongkak, tidak berperikemanusiaan, musuh agama dam membunuh manusia tidak berdosa termasuk kanak-kanak, wanita dan warga tua di Gaza. "Usaha ini perlu berterusan dan jangan hangat-hangat tahi ayam," katanya. Dipetik dari Utusan Malaysia''..

trus kan boikot brangan mereka - bnyk barangan local yg best juga.. kita ada laksa, sirap, ramly, dan mcm2 lg, dan kenapa kita nak makan spegiti kuah dlm tin PREEGO tuh, nape nak minum F&N Straberi dia, nape nak makan burger king..

dan ya, aku suka makan mee kari mak dan kakak aku masok.. lg sedap dr bolognese pizza hat..

entry ni tajuk nya aku hebat - sbb sambil buat keje site invest aku masih mampu conteng2 kat blog nih.. ni dlm mood Hinde - Homecoming Queen.. dan tetiba masuk lagu air terjun Jason Mraz..

ya, aku mmng hebat..

No comments:

Post a Comment